Магниты Духа

KRAJONS caur Sergeju Kanaševski. Kas notika uz ekvatora?

 Sveicināti, mani dārgie. Ar jums ir Krajons no Magnētiskā Dienesta. Esmu šeit, jūsu sirdīs, lai runātu ar jums.

Lai runātu ar jums šajās Diženajās Dienās, kad Vienotība klauvē pie jūsu Durvīm…

Tagad es redzu cilvēku… Viņš stāv pie loga un skatās uz baložiem, kas lidinās aukstajās ziemas debesīs. Viņš bieži skatās pa logu un domā par to, ka baložiem ārā ziemas sala laikā trūkst barības un siltuma. Viņam visu laiku ir gribējies iziet ārā un pabarot baložus. Taču darīšanas spieda kustēties arvien ātrāk un ātrāk. Darbs, rūpes…

Tagad cilvēks stāv pie loga un jūt apņēmību nokāpt lejā un pabarot baložus. Vēl jo vairāk, ka viņa ledusskapī ir sakrājies daudz vārītu putraimu, kurus cilvēks nespēja izlietot barībā…

Un, lūk, mūsu stāsta varonis paņem pie rokas bērnu un kopā ar viņu iziet ārā. Viņa rokā ir maisiņš ar putraimiem. Kopā ar bērnu viņš baro baložus. Viņu salido daudz… Ļoti daudz… Baloži trokšņaini sit spārnus, bet bērns izbrīnā – mirkšķina skropstas. Acis cilvēkiem, – gan pieaugušajam, gan mazajam, – izstaro prieku. Īpašs prieks mājo pieaugušā cilvēka dvēselē. Viņš priecājas, ka ir īstenojis savu seno vēlēšanos – pabarot baložus. Tagad viņš darīs to atkal un atkal…

Baloži… Kāpēc jūs viņus tā mīlat, cilvēki? Viņi ir miera simbols. Bet arī ne tikai. Baloži atlidoja uz pilsētām un sāka mierīgi dzīvot starp cilvēkiem. Viņi dzīvo kopā ar cilvēkiem. Viņi apvienojas ar cilvēku apmetņu iedzīvotājiem. Veido vienotību. No baložiem cilvēkiem nāk dvēselisks siltums… Tas, kas bieži, ļoti bieži pietrūkst mūsdienu cilvēkiem…

Bet vai jūs atceraties, mani dārgie, ko jums nesen teica jūsu Skolotāji? Jums, Gaismas Darbiniekiem, paziņoja, ka jūsu planētai ir atdota BALOŽA DEBESU VELVE. Tamlīdzīga Velve reiz eksistēja uz Zemes, pēc tam to aizvāca. Un, lūk, tā ir atdota atpakaļ. Šī BALOŽA DEBESU VELVE palīdzēja pavājināt “Aizsegu” starp jūsu pasauli un augstumu, Augstākajām pasaulēm. Patiesībā tā ir elektromagnētiska struktūra, kura spēlē ļoti svarīgu lomu planētas un visu planetāro dzīvības formu dzīvē.

Bet kāpēc – “BALOŽA” Velve?..

Vārds “ГОЛУБЬ[1]” šajā gadījumā apzīmē nevis putnu, bet kaut ko citu. Ko tieši? Jūsu valoda nes seno zināšanu nospiedumu. Un ja tās prasmīgi izmanto, var iegūt daudz svarīgas informācijas. Jūsu valoda ir noausta no nozīmi nesošām zilbēm, kuras atšifrējot, varat gūt zināšanas. “ГО” – tas ir “Горение, оГОнь[2]”, “ЛУ” – tā ir “palielināšana” (ЛУпа[3] palielina redzes spēju, ЛУна[4] palielina enerģijas plūsmu). “Ь” senatnē skanēja kā īsais “Е”. Par to ir zināms jūsu zinātniekiem-lingvistiem. Tāpēc “БЬ” – tas ir saīsinājums no “БЕЛЫЙ[5]”.

Tad kādu gan iespēju dod jums BALOŽA Debesu Velve? Ko dod “BALODIS”? Viņš dod iespēju DEGT BALTAJAI UGUNIJ. Palielina Baltās Uguns iespējas. Un atcerieties, kādā izskatā jūsu priekšā nostājās nesen Dzīvinošā Uguns? Septiņkrāsu varavīksnei pievienojās astotā krāsa – Baltā Dievišķā! Un Uguns Dzīvinošā tad maģiskā plūsmā sāka līt uz Zemi. Planēta un visas dzīvās būtnes sāka uzsūkt šo Uguni šūnu, atomu līmenī!

Dzīvinošā Uguns dod jums iespēju pāriet no viena enerģētiskās barošanās līmeņa uz citu. Un tas ir visās, visās dzīves jomās! Jūs spēsiet jau tuvākajā nākotnē atteikties no bioloģiskās barības uzņemšanas, jūs sāks barot Uguns Dzīvinošā! Jūs spēsiet pieņemt jaunās Visuma Centrālās Saules, Galaktiskās Centrālās Saules Enerģijas. Jūs sāks barot ar saviem maigajiem stariem Zemes Centrālā Saule. Un tas viss padarīs iespējamu SVĒTĀS VIENOTĪBAS UGUNS Eksistēšanu uz planētas, Uguns, kura saista jūs un planētu, saista vienoti visas planetārās dzīvības formas, apvieno jūs, kā planetāro dzīvību, ar visām Galaktikas un pat Visuma dzīvības formām!

Lūk, kāda svarīga nozīme ir Dzīvinošās Uguns atnākšanai, kura kļuva iespējama, pateicoties Baloža Debesu Velves radīšanai, kā struktūrai, kura spēj pieņemt Dzīvinošo Uguni un adaptēt planētas apstākļiem.

“Un ko tad tālāk, Krajon?” – jautājat jūs. Bet tālāk ir, lūk, kas.

Vienā brīnišķīgā – TIEŠI BRĪNIŠĶĪGĀ! – brīdī planētai Zeme tuvojas Galaktiskā GAIŠZILĀ Roze. Pievērsiet uzmanību, ka es izdalu vārdu “GAIŠZILĀ”. Nu, pievērsīsim uzmanību celmu sakrišanai vārdos: “ГОЛУБь un ГОЛУБая[6]”. Domājat, tas ir nejauši? Nē, mani dārgie. Protams, ka nē!

Galaktiskā “ГОЛУБая” Roze atnāca uz sagatavoto “ГОЛУБя” Debesu velvi[7].

GALAKTIKAS BALODIS ATLIDOJA PIE ZEMES BALOŽA!

GALAKTIKAS DIEVIŠĶĀ BALTĀ GAISMA KĻUVA PAR ZEMES DZĪVINOŠĀS UGUNS DAĻU!

Lūk, kāds svarīgs notikums ir noticis 2012. gada 23. novembrī! Uz planētu atnāca Gaismas-Magnētiskais Artefakts, kuru Gaija gaidīja ar trīsām! Visas viņas gaismas-magnētiskās struktūras atvērās pretim šai Galaktikas Dāvanai! Sākās diženākā visu planētas enerģētiski-magnētisko struktūru transformācija.

Kā jūs atceraties, tajā dienā Gaismas Darbinieki – iemiesotie un neiemiesotie – lielā, ĻOTI LIELĀ skaitā sapulcējās uz Ekvatora, lai sagaidītu Galaktisko Gaišzilo Rozi, kuras atnākšanu ļoti rūpīgi gatavoja Gaismas Ģimene. Pie tam iemiesotie Gaismas Darbinieki izteica tīru nodomu izvest DUALITĀTES ENERĢIJAS NO PLANĒTAS.

Kas notika tālāk? No Galaktiskās Rozes, kura ieradās svētajā Grāla Kausā kā Dievišķās Uguns nesējā, uz cilvēku sirdīm aiztraucās Zilie Stari! Zilie Stari šajā gadījumā – TĀ IR BALTĀS DIEVIŠĶĀS UGUNS kā Uguns Dzīvinošās daļas – jūsu pasaulē – DARBA PASTIPRINĀŠANA. Un vēl paskaitiet: kura pēc skaita ir gaišzilā krāsa krāsu gammā? Piektā! Darbs ar gaišzilo liesmu – tas ir pastiprinājums saiknei ar PIEKTO DIMENSIJU, kurp jūs, Gaismas Darbinieki, un visa planēta tagad aktīvi tiecaties.

Un tā, pieņemot savās Sirdīs Gaišzilos starus no Galaktiskās Gaišzilās Rozes, jūs saņēmāt savās sirdīs BALTĀS DIEVIŠĶĀS GAISMAS PASTIPRINĀŠANAS instrumentu, jūs saņēmāt iespēju strādāt jaunā līmenī ar Uguni Dzīvinošo. Un jūs pastiprinājāt savu saikni ar piekto dimensiju! Pie kam ir svarīgi saprast, ka ar pašu Gaišzilo Staru tika nodota informācija arī daudzdimensionālajam Genomam, informācija, kuru speciāli jums ilgu laiku gatavoja Galaktika. Sapakotā veidā jums nodeva NOARHIVĒTU DAUDZDIMENSIONALITĀTI, kuru jūs tagad sāksiet “atpakot” samērā ar savu evolūciju! Jūs saņēmāt Jaunas Veltes no Gara, jaunus Garīgus Instrumentus, ar kuriem uzreiz, nekavējoties, sākāt strādāt, vācot dualitātes enerģiju un sūtot viņu uz SANATU KUMARU ŠĶIRSTU.

Kas par “ЛАРЕЦ[8]”, kāpēc mēs sūtījām garīgo enerģiju tieši turp? Nu, atkal vērsīsimies pie senās nozīmes šim vārdam, kuram jūsu valodā bija tāds apzīmējums burtos:

“ЛАРЕЦЪ”, kur “Ъ” agrāk skanēja kā īsais “О”.

UN TĀ:

ЛА – ЛАд[9], harmonija

РЕ – atgriešanās, atkārtošana (РЕ-инкарнация[10])

Цо – sākums, tas, kas ir no priekšpuses (ли-ЦО[11], крыль-ЦО[12]).

Tāpēc “ЛАРЕЦ” – tas ir “SĀKUMS, KURŠ ATGRIEŽ HARMONIJU”.

Sanatu Kumaru ŠĶIRSTS – tas ir Zemes Sakrālais Enerģētiskais Centrs, Zemes Centrālās Saules daļa. Tas SĀKUMS, kurš ir nemainīgs; un tas SĀKUMS, kurš var atgriezt planētai harmoniju. Pievērsiet uzmanību, ka pēc duālās negatīvās enerģijas savākšanas septiņi Sanati Kumaras saskaņā ar Svēto Ceremoniju sākuma apzīmogoja Šķirstu, un tikai pēc tam atvēra viņu un nosūtīja negatīvo enerģiju uz Grāla Kausu ar Galaktisko Gaišzilo Rozi. Tajā brīdī ZEMES CENTRĀLĀ SAULE PIEŅĒMA SAVĀ “Es“ Dualitātes enerģiju un veica HARMONIZĀCIJAS procesu, novedot viņas struktūru harmoniskā, sākotnējā stāvoklī. Un tikai pēc tam septiņi Sanati Kumaras atvēra Šķirstu un nosūtīja enerģiju uz svēto Grāla Kausu. Pievērsiet uzmanību, ka enerģija ir transformējusies – atbilstoši struktūrai, nepieciešamai pārejas uz piekto dimensiju procesam, tas ir – Augšupcelšanās procesam. Tieši tāpēc Grāla Kauss iekrāsojas GAISMAS GAMMAS PIEKTAJĀ KRĀSĀ – Gaišzilajā Krāsā.

Kāpēc tieši Septiņi Sanati Kumaras piedalījās svētajā ceremonijā – kā Planetārā Gara Sanata Kumaras septiņi Iemiesojumi? Skaitlis SEPTIŅI šajā gadījumā ir ar vairākām nozīmēm. Gaismas Ģimene strādāja UZREIZ VISĀS SEPTIŅĀS PLANETĀRAJĀS DIMENSIJĀS (trešais Garīgais Centrs), UZ VISIEM SEPTIŅIEM ZEMES PAMATA GLOBUSIEM. Dualitātes Enerģija tika izvadīta ne tikai no jūsu dimensijas, bet no visām SEPTIŅĀM Planētas dimensijām. Jā, jā, mani dārgie, nebrīnieties, bet dualitātei kā sadalījuma un ierobežotības formai ir savas izpausmes gan piektajā, gan sestajā, gan septītajā dimensijā. Cita lieta, ka viņas izpausmes līmenis, forma tur ir citādi, un izpausmes pakāpe ir ievērojami mazāka.

Taču pievērsiet uzmanību, ka SEPTIŅI SANATI KUMARAS izpaudās kā Planetārā Gara iemiesojumi. Bet tas nozīmē, ka mēs varam aplūkot numeroloģiski: 7 + 1.Un rezultātā izejam uz astoņi – un atkal uz astoto Dievišķo Balto Krāsu! Bet tā ir Dzīvinošās Uguns jauna īpašība, un tās ir jaunas Ugunīgās Kosmiskās iespējas, un tā ir jūsu kā Eņģeļu no Lielās Garīgās Saules Meistarības atgriešanās.

Pēc tam, kad enerģiju no Šķirsta septiņi Sanati Kumaras pārraidīja uz Grāla Kausu, mūsu svētās ceremonijas pirmā daļa bija pabeigta. Tālāk Grāla Kauss ar Galaktisko Gaišzilo Rozi, izstarojošu Dzīvinošo Uguni, devās apkārt planētai pa orbītu. 33 stundu laikā viņš veica pilnu aplidojumu, un pēc tam, veicot apgriezienu Ziemeļpolā, sasniedza Dienvidpolu.

Kas notika šo 33 stundu laikā? Un kāpēc Kauss ar Rozi virzījās tieši tā?

Pirmkārt iedomāsimies 33 kā 11+11+11 jeb 11:1:11. Šie skaitļi jums, Gaismas Darbinieki, ir pazīstamāki – vai ne tā? Daudzi no jums vērā vaļā pagājušajā gadā portālu 11:11:11. Un atnākušais Grāla Kauss arī veica VĀRTU ATVĒRŠANU! Viņš veica to TRĪSREIZ! Divas reizes, kad veica aplidojumu pulksteņa rādītāja virzienā, un vienu reizi – pretēji pulksteņa rādītāja virzienam! 22 (11:11) stundu laikā Grāla Kauss veica pilnu apgriezienu apkārt planētai, un 11 stundas viņam bija nepieciešamas, lai izdarītu apgriezienu un atgrieztos no Ziemeļpola uz Dienvidpolu!

Kustības PULKSTEŅA RĀDĪTĀJA VIRZIENĀ laikā Grāla Kauss ar Gaišzilo Rozi VĀCA NEPIECIEŠAMO ENERĢĒTISKO INFORMĀCIJU NO JŪSU PASAULES, no planētas Zeme četrdimensiju pasaules. Ritēja process, kur mēs jau agrāk apzīmējām kā DUĀLĀS ENERĢIJAS ARHIVĒŠANU (“failošanu”). Pie kam vajag atzīmēt, ka Galaktiskā Gaišzilā Roze kopīgi ar Grāla Kausu un Dzīvinošo Uguni vāca ne tikai Dualitātes negatīvo pieredzi, bet arī Dualitātes pozitīvo pieredzi. Tā kā uz jūsu planētas (VISĀS SEPTIŅĀS DIMENSIJĀS, STARP CITU!) ir ierakstīta UNIKĀLA PIEREDZE IZIEŠANĀ NO DUALITĀTES. Var teikt, ka Roze veica planetārās pieredzes arhivēšanu un ienesa to galaktiskajā “datu bankā”, ja izmanto jūsu zemes leksiku.

Kustības atpakaļ laikā, PRETĒJI PULKSTEŅA RĀDĪTĀJA VIRZIENAM, sākās pretējs process — ENERĢĒTISKĀS INFORMĀCIJAS NODOŠANA UZ ZEMI CAUR GALAKTISKO ROZI!

Un tagad var atgriezties pie skaitļa 11-11-11. Brīdī, ka Kauss ar Rozi sasniedza Dienvidpolu, sākās Svētās Ceremonijas Dualitātes enerģiju izvadīšanā otrais etaps. Roze bija izgājusi visus trīs punktus “11”. Viņa saņēma un atdeva Enerģiju Ziemeļpolā, viņa saņēma un atdeva Enerģiju Dienvidpolā. Kausa Oranžā Krāsa liecināja, ka viņa ir pieņēmusi DUALITĀTES ENERĢIJU UN TRANSFORMĒJUSI, ARHIVĒJUSI VIŅU. Oranžā krāsa ir otrā krāsa septiņkrāsu gammā; tieši tā šajā gadījumā simbolizēja Dualitātes enerģiju.

No šejienes, no Dienvidpola, sākās jauns etaps, kurš raksturojās gan ar īpašas galaktiskās enerģētiskās informācijas nodošanu, gan ar PLANETĀRĀS UGUNĪGĀS SISTĒMAS PĀRKĀRTOŠANU – pamatojoties uz jauno galaktisko astoņkrāsu Uguni Dzīvinošo! Dzīvinošā Uguns izveda planetāro Daudzslāņu Toru sistēmu uz jaunu līmeni, aktivizēja viņos jaunus enerģētiskos slāņus, bez kuriem planētas Augšupcelšanās vienkārši nav iespējama! Savukārt Ugunīgās Sistēmas Planetārie Daudzslāņu Tori sāks aktivizēt jaunus slāņus cilvēku un citu būtņu Daudzslāņu Toros! Tādejādi gan planētas, gan visu dzīvo būtņu Ugunīgā sistēma saņems principiāli jaunas iespējas! Un par to Krajons vēl pastāstīs jums speciālā vēstījumu ciklā.

Taču es lūdzu jūs pievērst īpašu uzmanību tam, kas notika pēc mūsu Svētās Ceremonijas otrā etapa sākuma; pēc tam, kad mēs aktivizējām violeto vertikālo (AR-ANAHATA) un sarkano horizontālo (RA-ANAHATA) planetāros Daudzslāņu Torus. Grāla Kauss sāka virzīties no Dienvidpola uz Ziemeļpolu! Rezultātā tika pabeigts pilns cikls, no diviem aplidojumiem! Maz kas pievērsa uzmanību tam, ka Kauss nogāja ceļu no Dienvidpola līdz Ziemeļpolam 3 minūtēs.

Mani draugi! Daudzi no jums pievērsa uzmanību uz zināmu skaitļa 33 nepabeigtību. Pēc numeroloģijas – tas ir 6! Bet kur tad ir mūsu mīļais “devītnieks”? Nu kā tad tā, mani Saulainie!? Stundas skaitām, bet minūtes jums – ko, vairs nav laiks? (KRAJONA SMAIDS). Pilnu ciklu GRĀLA Kauss tādejādi nogāja 33 stundās un 3 minūtēs! Numeroloģijai ir svarīgi skaitļi. Bet tie šajā gadījumā ir šādi:

33+3 jeb 3+3+3, jeb 9!

Mani dārgie! Mēs jau kuro reizi ar jums apvēlām sešu enerģiju devītnieka enerģijā. Mēs līmeni IZEJAI NO DUALITĀTES PADARĪJĀM PAR BĀZI AUGŠUPCELŠANAI!

Pietam Galaktiskā Gaišzilā Roze nodeva daudzdimensionālo Ģenētisko informāciju pēc koda 3-3-3! Tas ir ļoti svarīgs daudzdimensionālā Garīgi-materiālā Genoma kods, pie kura mēs mūsu turpmākajā darbā vēl atgriezīsimies ne reizi vien!

Un tā, kas notika mūsu tikšanās uz ekvatora laikā? Kas notika Galaktiskās Gaišzilās Rozes, Grāla Kausa un Dzīvinošās Uguns darba laikā? Kas notika mūsu Svētās Ceremonijas veikšanas rezultātā, kad milzīgs daudzums iemiesotu un neiemiesotu Dvēseļu izkārtojās vienotā dzīvā organismā pa planētas ekvatoru?

Mēs ar jums:

1. Izmainījām negatīvās enerģijas kritisko masu visās 7 dimensijās. Visās dimensijās viņas kļuva mazāk. Un tas ļaus kvalitatīvi restrukturizēt atlikušo enerģiju.

2. Mēs ar jums transformējām negatīvo enerģiju, ievietojot viņu speciālā enerģētiski-magnētiskā struktūrā.

3. Mēs pieņēmām no Galaktikas jaunu, ļoti svarīgu enerģētiskās informācijas paketi, tajā skaitā – Augšupcelšanās uz piecdimensionalitāti un Daudzdimensionālās izvēršanas Programmu.

4. Mēs savācām arhīvā Zemes Duālo daudzdimensionālo pieredzi un nodevām to Galaktiskajā “datu bankā”.

5. Mēs ar Dzīvinošās Uguns un Galaktiskās Rozes jauno gaismas enerģētiski-magnētisko viļņu palīdzību pārbūvējām planetāro Ugunīgo Sistēmu.

Un, lūk, kas vēl ir svarīgi! Mūsu Ceremonijas rezultātā APVIENOJĀS PLANETĀRĀ DUĀLĀ ENERĢIJA ar GALAKTIKAS DAUDZDIMENSIONĀLO ENERĢIJU!

Tieši šo enerģiju pieņēma no Galaktiskās Rozes, no Grāla Kausa Septiņi Sanati Kumaras! Sanatu Kumaru rokās bija SEPTIŅAS ROZES! Pievērsiet uzmanību, kādas krāsas roze nebija viņiem rokās!? Gaišzilā roze! Tāpēc ka pa to laiku Gaišzilo Rozi, ASTOTO, turēja “savās daudzdimensionālajās rokās” pats Planetārais Sanats Kumara – kā Planetārais Gars, apgarojošs visas septiņas planētas dimensijas! Lūk, kāpēc Gaijas Sakrālajā Dārzā no šī brīža aug jau ASTOŅAS ROZES.

“GALAKTISKĀS GAIŠZILĀS ROZES ATNĀKŠANA”. Ilustrācija no žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения[13]” (Autors – Viktors TRUHINS).

Astoņas rozes – tās ir ne tikai Uguns Dzīvinošās astoņas krāsas. Astoņi – tā vēl ir enerģētiska struktūra, kura kā Mebiusa lenta kļūs par Augšupcelšanās Procesa dzinēju. Un vēl – padomājiet par to! – “astoņi” – tas ir otrais Garīgais Centrs, ASTOTĀ DIMENSIJA! Planēta patiešām ir ieguvusi JAUNU GALAKTISKU STATUSU un savā laikā iegūs pieeju otrajam Garīgajam Centram (dimensijas no 8-tās līdz 12-jai).

Lūk, kas notika uz ekvatora, mani dārgie! Pareizāk – lūk, kas notika Gaismas Ģimenes veiktās Svētās Ceremonijas rezultātā, kad mēs ar jums izkārtojāmies uz ekvatora. Jums ir piemēroti arī saprast, ka, izkārtojušies uz ekvatora, mēs vispirms savienojāmies ar HORIZONTĀLO DAUDZSLĀŅU TORU (sarkano, RA-ANAHATA). Bet tieši šis Daudzslāņu Tors ir visciešāk saistīts ar planētu. Viņš ir sāls no Zemes sāls. Un tieši viņš tagad priecīgi dzied noti “SOL[14]” – piekto noti muzikālajā oktāvā, gatavojot Zemi Pārejai uz piekto dimensiju!

“Krajon, nu, bet kas notika pēc tam? Galaktiskā Roze atgriezās mājās?” Jā, viņu svinīgi pavadīja uz astoto dimensiju, no kurienes viņa aiztrauksies tālāk – uz 12-to.

Taču arī ar to mūsu stāsts nebeidzas. Krajons grib pievērst jūsu uzmanību tam, kas vēl notika pēc tam, pēc ceremonijas. Un tā arī ir ļoti svarīga informācijas daļa Gaismas Darbiniekiem.

Pēc tam atnāca Kāds un teica: “VISU CEREMONIJU IZDOMĀJA TUMSAS ĢIMENE! JŪS STRĀDĀJĀT UN STRĀDĀJAT PĒC TUMSAS PLĀNA! JŪS AR SAVU CEREMONIJU DISHARMONĒJĀT VISU PLANĒTU, BET GALVENAIS – SAGRĀVĀT INTERNETA TĪKLA HARMONISKU DARBĪBU, AIZVEROT DAĻU NO VIETNĒM!”

Un ko jūs domājat, mani dārgie!? Kas notika tālāk? Vai Gaismas Darbinieku rindās palika Vienotība? Vai viņi atcerējās tās mācības, kuras viņiem mācīja pēdējos gadus? Vai viņi atcerējās par to, ka TUMSA NEKAD NESPĒS VADĪT GAISMU?

KRAJONS DAUDZ REIŽU IR TEICIS UN VĒLREIZ ATKĀRTO: NEKĀDI TUMSAS SPĒKI NEKAD NESPĒS IETEKMĒT GAISMAS DARBINIEKU, JA VIŅŠ DARBOJAS, PAMATOJOTIES UZ MĪLESTĪBU, UN AR TĪRU NODOMU.

Jūs, tie, kas ir klausījušies Garīgo Skolotāju mācības, vai jūs ticam tam, ka, darbojoties, pamatojoties uz Mīlestību, un ar tīru nodomu, varat “nonākt tumsas ķetnās”? Vai jūs ticam tam, ka Jūs kā Dieva-Radītāja daļa, rīkojoties kā Radītājs, piesaucot līdzradīšanai Dižus Garīgos Planetāros un Visuma Skolotājus, pēkšņi piedalīsieties planētas disharmonēšanas akcijā?

Ticat!? Tam tic ļoti nedaudzi no patieso garīgās attīstības ceļu ejošajiem! Citi netic, taču turpina spēlēt dualitāti vai atzīst tādu iespēju kā iespējamu faktu, balstoties uz veco pieredzi.

DUĀLO SPĒĻU LAIKS IR BEIDZIES, MANI DĀRGIE!

Ja jūs esat stājušies Gaismas Darbinieku rindās, tātad – sirds jau jums saka priekšā pareizo ceļu. Ja jūs nolēmāt piedalīties Svētajā Ceremonijā – tātad, sirds jau ir pateikusi priekšā. Un tad atliek tikai darbs, PAMATOJOTIES UZ MĪLESTĪBU UN TĪRU NODOMU.

Ja jūs nejūtat gatavību piedalīties tajā vai citā Gaismas darbā – nepiedalieties. Atradīsies jums darbs dvēselei, atradīsiet to virzienu, kurš atvedīs jūs agri vai vēlu pie kopējā Gaismas darba.

Un tā, Svētā Ceremonija Dualitātes enerģiju izvadīšanā un transformācijā ir notikusi. Un tagad ir jūsu tiesības lemt – vai jūs kļuvāt par dalībnieku vai liecinieku nozīmīgajā, svētajā notikumā, kurš palīdzēs planētai Augšupcelšanās procesā, vai arī jūs kļuvāt par dalībnieku vai liecinieku procesam, kurš noveda pie disharmonēšanas. Izlemiet, KĀ JŪS PIEŅEMAT šo notikumu! Taču lūdzu atcerēties, ka JŪS ESAT JŪSU REALITĀTES RADĪTĀJI. Šajā gadījumā jūs varat izvēlēties to vai citu. Taču no jūsu izvēles būs atkarīgs arī TĀS REALITĀTES HARMONISKUMS, kuru jūs radāt. Šis gadījums ir tā paša kvantiskuma izpausme, par kuru mēs esam runājuši ne vienreiz vien. REALITĀTE IR ATKARĪGA NO TĀ, KĀDU IZVĒLI JŪS IZDARĀT. Tagad jūs, dārgie Radītāji, izdarāt izvēli starp to Realitāti, kur Tumsa līdz šim laikam var ietekmēt jūs, un to Realitāti, kur kas tāds ir absolūti neiespējams, tāpēc ka jūsu sirdīs dzīvo Mīlestība un tīrs nodoms. Tā ir ļoti svarīga izvēle patiesībā! Ļoti svarīga!

Un no tās, šīs izvēles ir atkarīgi mūsu nākošie soļi. Dažas dienas paliek līdz vārtu 12:12:12 atvēršanai. Mums ar jums, Gaismas Darbinieki, ir nepieciešams veikt daudz Gaismas darba, tajā skaitā – veikt kolektīvas kopīgas Svētās Ceremonijas. Un no jūsu noskaņojuma, no Gaismas Darbinieku VIENOTĪBAS, ir atkarīgs ļoti daudz kas. Ir atkarīgs nākošās Realitātes harmoniskums.

GAISMAS DARBINIEKA IZVĒLE – TĀ IR RADĪTĀJA IZVĒLE, KURA DVĒSELĒ NAV BAIĻU TUMSAS PRIEKŠĀ, TĀPĒC KA VIŅŠ ZINA, KA TUMSA IR TIKAI DAĻA NO GAISMAS UN DAĻA NO MUMS PAŠIEM. VAI DAĻA VAR BŪT STIPRĀKA PAR VESELO?

VAI DAĻA VAR VADĪT VIENOTĪBU, ĪPAŠI, JA TĀ IR GAISMAS VIENOTĪBA? NO ATBILDES UZ ŠO JAUTĀJUMU IR ATKARĪGA JŪSU PERSONĪGĀS REALITĀTES, KURĀ IEIESIET, IZVĒLE!

TĀPĒC KA PATI PLANĒTA UN AUGSTĀKO “ES” VAIRĀKUMS JAU IR IZDARĪJUŠI IZVĒLI PAR LABU HARMONISKAI AUGŠUPCELŠANAI UN HARMONISKAI REALITĀTEI. UN JUMS IR JĀIZVĒLAS PERSONĪGĀ REALITĀTE, VISPIRMS – TĀ DZĪVES DAĻA, KURU JŪS NODZĪVOSIET ŠAJĀ IEMIESOJUMĀ.

Tagad es redzu cilvēku… Viņš stāv pie loga un skatās uz baložiem, kas lidinās aukstajās ziemas debesīs. Viņš skatās pa logu un domā par to, ka baložiem ārā ziemas sala laikā trūkst barības un siltuma. Un pēc tam viņš atver ledusskapja durvis, ņem barību un iet barot baložus.

Viņš baro baložus ar putraimiem un zina, ka viņam pašam tāda barība drīz nebūs vajadzīga. Tagad viņš zina par Baloža Debesu Velvi un par to, ka Jaunā Enerģija maina visu uz planētas. Pie rokas šim cilvēkam turas bērns. Viņi abi smaida un atgriežas mājās.

Gaismas Darbinieki! Padomājiet par to, kas tagad turas pie jūsu rokām! Ko vedat uz Mājām? Vai tikai savu likteni lemjat? Jums ir daudz vairāk kā barība baložiem! Jūsu spēkos ir piesūcināt planētu un visus uz viņas dzīvojošos ar Mīlestību, Mieru un Harmoniju!

Kļūstiet pieauguši paši! Ņemiet pie rokas tos, kas “jaunāki” par jums Garīgajā attīstībā. Un mierīgi ejiet uz Mājām. Turp, kur jūs gaida Gaismas Ģimene.

Mierīgi, pienācīgi un Vienotībā. Tad harmonija trauksies jums pretim.

Un tas ir tā. Tas patiesi ir tā.

JŪSU KRAJONS – AR MĪLESTĪBU NO RADĪTĀJA SIRDS

29.11.2012. g.

http://www.magnitiduha.info/archives/4675

Tulkoja Jānis Oppe



[1] BALODIS (krieviski). Viss tālākais šajā rindkopā attiecas uz krievu valodu, latviešu valodā analoģijas nav. (Tulk. piezīme)

[2] Degšana, uguns (krieviski) (Tulk. piezīme)

[3] Lupa (krieviski) (Tulk. piezīme)

[4] Mēness (krieviski) (Tulk. piezīme)

[5] BALTS (krieviski) (Tulk. piezīme)

[6] Balodis un Gaišzilā (krieviski). Netulkojama vārdu spēle. (Tulk. piezīme)

[7] Latviski “Galaktiskā Gaišzilā Roze atnāca uz sagatavoto Baloža Debesu velvi.” (Tulk. piezīme)

[8] Lādīte, šķirstiņš, šķirsts (krieviski) (Tulk. piezīme)

[9] Saderība, saskaņa, vienprātība, miers, saticība (krieviski) (Tulk. piezīme)

[10] RE-inkarnācija (krieviski) (Tulk. piezīme)

[11] Seja (krieviski) (Tulk. piezīme)

[12] Lievenis (krieviski) (Tulk. piezīme)

[13] “PASAULES ČENELINGS: garīgie vēstījumi” (Tulk. piezīme)

[14] Netulkojama vārdu spēle. “соль” (krieviski) – sāls; nots “sol” mūzikā (Tulk. piezīme)

Print Friendly, PDF & Email