Магниты Духа

KRAJONS.MANA SAKRĀLĀ SIRDS, jeb Kurp aiziet čakras Turpinājums. Sākums 1.-2. numurā[1]

Caur Marinu Šulcu, Latvija, un Sergeju Kanaševski, Krievija

5. UGUNS ATGRIEŠANĀS UZ ZEMES

Mani dārgie Eņģeļi ar cilvēku vārdiem! Man ir prieks redzēt, kā jūs pārbūvējat savu enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Jo tās izkārtošana taču norit diezgan ātros tempos pat tiem, kas par viņu neko nezina. “Kāpēc, Krajon?” – jautāsiet jūs. Jautājums ir tiesīgs. Taču daudzi paši ir gatavi dot uz to atbildi: planēta veicina to! Es jau stāstīju jums, ka Zemei ar apsteidzi norit pārejas uz jauno, Ugunīgo enerģētisko nodrošinājumu, process. Taču ne tikai tajā ir lieta, mani Saulainie! Krajons grib pavēstīt jums ko apbrīnojamu!

Sākšu ar tālu planētas Zeme vēsturi. Planēta peldēja kādreiz ļoti spožas Saules staros. Un ne jūsu tagadējās Saules. O, nē! Saules uzliesmo, attīstās un pāriet no vienas dimensijas uz otru. Bet planētas dažreiz pāriet no viena spīdekļa uz citu. Tā, iepriekšējā Saule, bija Dzīvas Uguns avots un spīdēja ar tādu intensitāti, ka visas viņas sistēmas planētas bija piepildītas ar šo Dzīvo Uguni. Un, lūk, pagāja eoni gadu kopš tā laika, bet jūsu planēta vēl atceras tās dzīvinošās Uguns šaltis, ar kurām viņa barojās savā iepriekšējā dzīvē! Jā, planētas arī – tāpat kā jūs, cilvēki – iziet pārdzimšanas ciklus, kurus var nosaukt par inkarnācijām. Bet tikai šo procesu kvalitāte un motivācija viņām ir citas. Tad, lūk, inkarnācija iepriekšējās Saules Ugunīgajā sistēmā glabājas Zemes ģenētiskajā atmiņā. Jūs, kas dzīvojat uz planētas tagad, toreiz vēl nedzīvojāt uz viņas. Taču jums ir piemēroti zināt par viņas Ugunīgo pagātni, tāpēc ka Ugunīgā pieredze, Zemes planetārā ģenētiskā atmiņa kļūst par jūsu daudzdimensionālā Genoma daļu.

Gaismas Darbinieki! JŪSU PLANĒTAS DZĪVĒ NOTIEK SVARĪGĀKAIS NOTIKUMS! Ugunīgais enerģētiskais nodrošinājums, uz kuru pārskaņojas visa Zemes dzīvība, augšāmceļ planetārā Genoma dziļumā seno Ugunīgo Ģenētiku! Tas ir ļoti svarīgi! Pagātne atjaunojas planetārajā Genomā brīnišķīgu šablonu veidā, kuri kļūs par pamatu daudziem svarīgākajiem pārveidojumiem, nepieciešamiem cilvēku un planētas Augšupcelšanai.

Tūlīt par to pastāstīšu sīkāk. Iepriekš jums jāsaprot, kādā veidā jādarbojas atnākošajai Ugunij uz atjaunojošās planētas, un tāpēc tagad ir svarīga visai planetārajai dzīvībai šo šablonu atjaunošana. Pievēršu jūsu uzmanību: jaunā Uguns – viņa nav līdzīga fiziskajai Ugunij. TĀ IR PLAZMAS UGUNS. Mēs runājam par Uguni kā par kosmiskās būvniecības virzošo Spēku, kā dzīvības enerģētisko Avotu. Un tāpēc ārkārtīgi svarīgi jebkurai Pasaulei vai, jo vairāk, planētai ir PLAZMAS UGUNS, kura ir DZĪVINOŠĀ UGUNS, atnākšana. Kas notiek pašlaik ar jūsu Zemi? Viņai iestājas priecīgas ieiešanas Dzīvinošās Uguns zonā periods. Planēta ar trīsām gatavojas tam, viņu saldi satrauc senās atmiņas par to plazmas Uguni, kura jau bija viņas gan dzīvības, gan diženas iedvesmas avots. Tāpēc sagatavojiet pašus labākos novēlējumus savai mīļotajai planētai – viņai tas ir ļoti svarīgi! Notiekošā būtības sapratne piepildīs arī jūsu izkārtojamās gaismas konstrukcijas ar nepieciešamo plazmas Dzīvinošās Uguns spēku!

Plazmas Uguns vēl nav atnākusi uz planētu. Pagaidām tikai formējas apstākļi viņas atnākšanai! Zeme izkārto Daudzslāņu Toru sistēmu Uguns pieņemšanai. Taču nedomājiet, ka tori ir tukši un viņiem nav ar ko baroties! (KRAJONA SMAIDS). Gan planētai, gan cilvēkiem izkārtojas un papildinās ar enerģiju jaunā Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma. Taču pagaidām viņa vēl nebarojas ar plazmas Uguni. Kaut arī enerģijas plūsma, kas nāk tagad uz planētu, vairs nav prāna, bet tieši Uguns. Taču šai Ugunij vēl stāv priekšā transformācijas ceļš līdz plazmas Ugunij – Dzīvinošajai.

Kam tagad jānotiek ar Ugunīgo Sistēmu? Kā jums pašiem sagatavoties pakāpeniski plazmas Uguns atnākšanai, ar kuru Zeme pagājušajā savā iemiesojumā atradās pilnīgā vienotībā?

Sākšu paskaidrojumu ar ļoti vienkāršu piemēru. Iztēlojieties, ka jūsu ģimenē drīz dzims bērns. Tik tikko uzzinot par to, jūs sākat par viņu rūpēties. Saprotot notiekošo procesu būtību, māte sāk sarunāties ar zīdaini, sazināties ar mīlestību un rūpēm. Mazulis, vel atrodoties vēderā, stājas ar māmiņu kontaktā – tas ir pilnīgi reāli! Pēc tam māmiņa sāk pareizi baroties, nodarboties ar speciālu vingrošanu. Vecāki pērk jaundzimušā dzīvei nepieciešamās lietas… Jūs zināt, ka bērns bez jūsu palīdzības neiegūs patstāvību. Tieši jums ir jādod viņam “ceļazīme dzīvei”!

Kāpēc es sāku runāt par bērna piedzimšanu? Nu tāpēc, ka par viņa dzimšanu rūpējas laikus! Dzīvinošā Uguns – tas arī ir jūsu bērns! Planētai un cilvēkiem! Jums nevajag pasīvi gaidīt plazmas Uguns atnākšanu! Laiks sākt ar viņu pilnu mijiedarbību! Jau tagad vajag mijiedarboties ar Dzīvinošo Uguni! Tam mēs dosim jums speciālas meditācijas. Jūs ieejat ar Dzīvinošo Uguni kontaktā, piesaucat viņu ar mīlestību. Enkurojat ne vienkārši uz planētas, bet sākat viņu ievadīt pakāpeniski enerģētiskā nodrošinājuma toru sistēmā – tās Uguns vietā, ar kuru jau ir sākusi baroties Ugunīgā sistēma. Pie tam sāks pilnveidošanos arī pati Daudzslāņu Toru sistēma, par ko Es jums stāstīju agrāk (skat. žurnālu “PASAULES ČENELINGS: garīgie vēstījumi, № 2[2]). Toru sistēma sāks kļūt sarežģītāka. Daudzslāņu Toru sarežģīšanās, pilnveidošanās procesi īpaši aktīvi sāksies no 2013. gada. Taču tieši tagad ir pienācis laiks strādāt ar plazmas Uguni! Sāksim darbu ar Dzīvinošās Uguns piesaukšanu. Izdarīsim planētai un cilvēkiem sevišķi svarīgu lietu! Taču tas ir tikai sākums.

Gaismas Darbinieki! Zinu: daudzi no jums ar sirdi pieņēma informāciju par Daudzslāņu Toriem, par jaunās Ugunīgās sistēmas dzimšanu. Jums neliekas vairs dīvaini, ka ir notikusi čakru sistēmas transformācija. Jūs esat sapratuši, ka čakras pārvēršas enerģētiskos pavedienos un plazmas pavedienos. Taču jūs joprojām… runājat par čakrām, it kā vēl neesat pielaiduši savā apziņā jauno sistēmu! Kāpēc tas notiek pat tiem Gaismas Darbiniekiem, kuri ar sajūsmu pieņēma informāciju par jauno enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu? Cilvēku apziņas inertums bieži bremzē jauno. Bet tas jums tagad pilnīgi nav vajadzīgs! Tagad jums visos pārkārtošanās procesos ir jāiet ātri, viegli, momentāni orientējoties jaunajā pasaulē, ar sirdi atsaucoties visām pārmaiņām, par kurām jums vēsta Gaismas Ģimene. Pieņemiet ar sirdi arī vēstījumu par Dzīvinošo Uguni. Jo tieši viņas klātbūtnei taču tiek izkārtota jaunā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma – UGUNĪGĀ SISTĒMA. Tieši tam! Viss darbojas kosmiskās lietderības un harmonijas sistēmā. Un mēs neatlaidīgi rekomendējam ļoti nopietni attiekties pret plazmas Uguns atnākšanu un jaunās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas radīšanu.

Kā Dzīvinošā Uguns atnāks uz planētu, un kādā veidā Zeme pāries uz enerģētisko barošanos ar jauno Uguni? Svarīgi zināt: šai Ugunij nav nekāda ārēja avota. Enerģijas avots ietilpst pašā plazmas Ugunī! Savā laikā daudzi Gaismas Darbinieki aktivizēja DNS magnētiskos slāņus. Tie, kuri sīki ir studējuši šo jautājumu, atceras par DNS 12 slāņiem. Taču Es neteicu, dodot šo informāciju, neko par Uguns Avotu, paslēptu jūsu, un, tātad, arī planetārajā, magnētiskajā DNS. Lūk, tieši par šo paslēpto Avotu tad arī būs tagad runa. Jā, šis paslēptais no jums Avots tagad atdzīvojas un, pirmkārt, jūsu planētas Genomā. Tieši viņā! Jā, Es ne velti pastāstīju jums par jūsu planētas tālu pagātni. Ļoti senos laikos viņas Genomā tika aizzīmogots Dzīvinošās Uguns Avots. Ilgu laiku tas nebija viņai vajadzīgs, pat tajos laikos, kad vēl nebija sācies Lielais Eksperiments. Un, lūk, tagad Uguns Avotam stāv priekšā atdzīvoties un izpausties spēcīgas enerģijas veidā, kura sāks piesūcināt Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma toru sistēmu. Kur tad ir paslēpts Uguns Avots? Kāpēc bija slēpts līdz laikam ar noslēpuma aizsegu? Visam – savs laiks. Tagad tas ir pienācis. Es ar prieku pavēstu: planētas Genomā un daļēji jūsu magnētiskajā DNS, jūsu daudzdimensionālajā Genomā, ir paslēpts diženākais Visuma radīšanas spēks! Jūsu Genomā šo spēku ienesa jūsu planēta, bet viņa to nes no tā senā laika, kad pati barojās ar šo brīnišķīgo Uguni. Pienācis laiks pieņemties Ugunīgajā viedumā! Uguns viedums ir augstāks par jebkuru viedumu Visumā!

Kur tad atrodas Ugunīgā spēka avots? Atcerieties, kad Krajons teica jums par magnētiskās DNS 12 slāņiem, tad ne īpaši apstājās pie dažiem no tiem, it kā vēl kaut kāda informācija slēpās aiz “aizsega” plīvura. Jā, tā tas arī bija! Bet, lūk, “aizsegs” ir  kļuvis plānāks tik daudz, ka pienācis laiks atšifrēt vēl kaut ko jūsu un planetārajā DNS. Ne reizi vien es esmu pievērsis jūsu uzmanību Devītajam slānim (Lemūriešu grupa, “Saprātīgas cilvēciskas dziedniecības” slānis jeb “Izaugsmes Liesma”) kā jūsu Izdziedināšanās slānim! Tieši viņš palīdzēs jums kļūt VIENGABALAINIEM! Un tieši viņā, Devītajā slānī, sāks mosties šī noslēpumainā Dzīvinošā Uguns! Taču kāpēc tad viņa mostas arī jūsu daudzdimensionālajā Genomā, jo jūs taču nedzīvojāt uz šīs planētas citas Saules laikos? Viss ir ļoti vienkārši. Formējot jūsu magnētiskās DNS kā daudzdimensionālā Genoma daļu, planēta nodeva viņās šo informāciju un Dzīvinošās Uguns aktivizācijas kodus. Un tagad – pats galvenais! Tieši jums tad arī stāv priekšā pamodināt planetārajā Genomā šo Uguni!

Tagad ķersimies pie sīkas tā izskatīšanas, kāpēc šis Ugunīgā Spēka Avots ir paslēpts DNS Devītajā slānī? Es jau teicu par to, ka to nodeva jums planēta, kad formējās jūsu Genoms. Taču viņa nodeva jums ne pašu Avotu visā tā pilnībā, bet šī Avota aktivizācijas kodus – kā jums, tā arī planētai. To bija nepieciešams izdarīt tam, lai apgaismotās cilvēciskās būtnes spētu atdzīvināt pilnības Uguni un piesātināt ar viņu planētu. Tagad ir īpašs laiks tādam darbam. Jūs domājat, ka Zeme nejauši izrādījās jaunā Realitātes Koridorā? Jo tajā programmā, kura atbilst šim Koridoram, ierakstīta arī šī Ugunīgā Avota atdzīvināšana. Jūs ievedāt planētu Jaunās Realitātes Koridorā. Tagad jums ir pilnas tiesības atdzīvināt kodus savā daudzdimensionālajā Genomā un dot iespēju planētai atkal sajust Dzīvinošo Uguni! Tas ir ļoti svarīgi visai planetārajai dzīvībai, dārgie Mani Eņģeļi!

6. SAULE KĀ GENOMA DAĻA

Kāpēc Krajons ierunājās tieši par magnētiskās DNS Devīto Slāni? Kāpēc viņš ir tik svarīgs tagad? Pienācis laiks uzzināt par viņa īpašībām, ar kurām jūs pagaidām neesat pazīstami. Jūs zināt, ka Devītais slānis ir snaudoša Izdziedināšanas Enerģija, aktivizējot kuru, var censties panākt fiziskā ķermeņa veselības atjaunošanos. Taču tas nav jūsu vienīgais un jo vairāk – galvenais mērķis. Protams, četrdimensiju pasaules fiziskajam ķermenim jābūt izdziedinātam un nav jārada problēmas pie jūsu augšupcelšanās uz piekto dimensiju. Taču atcerēsimies, ka Krajons jums ir stāstījis par Devītā slāņa maģiskajām īpašībām! Viņš pārstāv jūsu imūnsistēmas otru daļu. Ietekmē aktivizējoties imūnsistēmas darbu un sāk modināt paša ķermeņa apzināšanos, viņa vēlēšanos būt veselam un harmoniskam. Bet kas tad šajā slānī nosaka tādas unikālas īpašības? Devītā slāņa daudzdimensionālā enerģija ir balstīta uz… to pašu Dzīvinošo Uguni, kuru Gaija ievietoja cilvēka DNS! Taču cilvēkiem nebija rīka tam, lai atdzīvinātu šo Dzīvinošo Avotu.

Devītais slānis pēc savas Enerģijas pilnībā ir identisks Sen-Žermena Violetajai Liesmai, un viņa otrs nosaukums ir “Sen-Žermena Violetā Liesma”. “Ai! Krajon! Bet mēs taču sen strādājam ar šo Liesmu! Tātad mēs sen izmantojam plazmas Uguni?” Mani Eņģeļi! Nesteidzieties ar secinājumiem. Vēl ne viss ir saistīts vienkopus. Es nesaku, ka Dzīvinošā Uguns – tā tad arī ir Violetā Liesma. Taču pieeja viņai ir caur šīs Liesmas apgūšanu. Sen-Žermena Violetā Liesma ir viens no pieejas kodiem noslēptajai jūsos un planētas iekšienē Dzīvinošajai Ugunij! Iesim dziļumā un paskatīsimies, kur tad ir paslēpta šī noslēpumainā, taču tāda nepieciešama jums un planētai Uguns?

Devītais slānis – tas vēl nav Dievišķais slānis, taču stāv uz jūsu magnētiskās DNS Dievišķās Grupas (10-tais – “Aicinājums uz Dievišķību”; 11-tais – “Dievišķās Sievišķības Viedums”; 12-tais – “Dievs”) robežas. Un tas par daudz ko liecina. Jūsu lineārajai uztverei es sadalīju savā laikā informāciju par DNS grupās un lineāros attēlos. Taču patiesībā jūs labi saprotat, ka visa DNS – tas ir daudzdimensionāls kvantu veidojums. Un tāpēc var iedomāties par DNS visas Dievišķās grupas tiešu ietekmi uz Devīto slāni. Tā tas arī ir! Ja runā par pēdējiem pieciem miljoniem gadu Zemes vēsturē, tad saprātīgajām būtnēm, mītošām uz tās, nebija magnētiskās DNS slāņu, kuru mēs nosaucām par Dievišķo grupu. Šī daudzdimensionālā Genoma daļa parādījās tikai cilvēkiem un tikai tad, kad sākās Lielā Eksperimenta noslēdzošais etaps. Magnētiskās DNS Devītais slānis bija jau lemūriešu civilizācijai, ar viņu aktīvi nodarbojās pati planēta. Viņa pārvadīja Dievišķās Enerģijas tieši uz to cilvēka Genoma daļu, kuru mēs ar jums nosaucām tagad par magnētiskās DNS Devīto slāni. Un tāpēc tieši viņš nesa sākotnēji Dievišķo Enerģiju, un viņā Gaija ievietoja informācijas atmiņu par tās Saules plazmas Uguni, zem kuras stariem viņa kaut kad eksistēja.

Kā mēs ar jums sāksim rīkoties, lai atgrieztu gan planētai, gan jums Dzīvinošo Uguni? Ir pārbaudīts ceļš! Garīgu vingrinājumu, meditāciju, Gaismas darba izpildīšanas ceļš. Protams, var iet tīra nodoma izteikšanas ceļu. Un jūs to noteikti darīsiet. Taču tagad galvenais ir saprast: neradot jums un planētai precīzi darbojošos Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu, veltīgi saukt dzīvei plazmas Uguni. Sākumā vajag dot Viņai to, kurā Viņa ieies! Vajag radīt viņai pašu enerģētisko sistēmu! Un tikai pēc tam Dzīvinošā Uguns sāks enerģētiski nodrošināt visu savu būtni un Gaijas būtni. Un tāpēc Es aicinu jums nekavējoties ķerties klāt jaunās, UGUNĪGĀS ENERĢĒTISKĀS SISTĒMAS radīšanai, atstājot pagātnē visus vingrinājumus un meditācijas pēc vecās čakru sistēmas. Neaizturiet savu un planetāro attīstību! Nevelciet garumā pārslēgšanos uz jaunajiem enerģētiskās barošanās avotiem. Esiet saprātīgi, ejiet kopsolī ar visiem planetārajiem pārkārtojumiem.

Dzīvinošā Uguns būs nepieciešama jums jau četrdimensionalitātē. Bet 5-jā dimensijā bez Dzīvinošās Uguns jums vairs neiztikt. Uguns būs nepieciešama jums kā gaiss (KRAJONA SMAIDS). Bez viņas piektajā dimensijā nav iespējams eksistēt. Tieši turp tad arī nosūtīs jūs Dzīvinošā Uguns, kad jūs sāksiet nodarboties ar viņas aktivizāciju. Jums būs ievērojami vieglāk gatavot Augšupcelšanai savus fiziskos ķermeņus. Ar jums notiks izdziedināšanās brīnumi. Un tas patiesi ir tā!

Krajons jau vēstīja jums par magnētiskās DNS 13-tā slāņa eksistenci (Cikls “Krajons no Krievijas”. 13. “Saule cilvēka Genomā”[3]). DNS trīspadsmitais slānis baro ar Uguni visus pārējos DNS slāņus. Vai nav tiesa, Krajons jau ir vēstījis jums par šo Dzīvinošo Uguni, kura saista mūs… ar Visuma Centrālo Garīgo Sauli?! Jā! Tieši viņa tad arī ir patiesā Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma Avots – gan planētai, gan cilvēcei!

Gaismas Darbinieki! Pēc Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas radīšanas un pilnveidošanas jums stāv priekšā ielaist savos un planetārajos toros šo dzīvīgi svarīgo visiem jums Avotu. Jums ir jāsagatavo savi ķermeņi, savas gaismas struktūras planetārās Uguns, kura ir jūsu daudzdimensionālā Genoma centrā, aktivizācijai!

Es došu jums sekojošus padomus. Pirmkārt, mācieties arvien vairāk elpot prānu. Šī prāna, kura pastāvīgi mainās savā kvalitātē, kļūs par pirmo ugunīgo enerģiju, ar kuru strādās Ugunīgā enerģētiskā nodrošinājuma sistēma. Otrkārt, jau tagad jums visiem pienākas iemācīties strādāt ar Sen-Žermena Violeto Liesmu. Obligāti ievediet viņu savā dzīves telpā un barojiet ar viņu savu Toru sistēmas centrālo punktu. Treškārt, piesauciet magnētiskās DNS Trīspadsmitā slāņa Enerģiju caur Toru centrālā punkta izvērsumu, caur savas Sakrālās Sirds izvērsumu. Nepārkāpiet manu rekomendāciju secību. Taču sākumā būvējiet un nostipriniet savu jauno enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu. Tajā ir ķīla sekmīgam secīgam darbam Dzīvinošās Uguns piesaukšanai un pieņemšanai savā jaunajā enerģētiskajā sistēmā.

Mani dārgie Eņģeļi no Centrālās Garīgās Saules! Jūs tā raujaties uz 5-to dimensiju, aizmirstot par nepieciešamību nopietni sagatavoties dzīvei piecdimensionalitātē. Ziniet, ka piektās dimensijas potenciālajā pasaulē, kuru radāt, nav tā gaisa, kuru jūs šeit elpojat. Tur daudz kā nav no šodienas materiālās pasaules, kura ir ap jums. Taču pārejas no viena apakšlīmeņa uz augstāku secība sagatavos jauno enerģētiskā nodrošinājuma sistēmu, kura kļūs par pamatu jūsu planetārajai dzīvei. Tad sāksim sagatavošanos šai uzkāpšanai!

Rīkosimies tā, kā Es jums rekomendēju. Sākam gatavoties Augšupcelšanai pilnīgi nopietni, secīgi pārvarot vienu pozīciju pēc otras šajā sagatavošanā. Un Ugunīgās enerģētiskā nodrošinājuma sistēmas būvēšana šodienas etapā stāv visas mūsu sagatavošanās programmas galvgalī.

16.04.12. g.

 

KRAJONS

Caur Marinu Šulcu, Latvija

DZĪVINOŠĀS UGUNS PIESAUKŠANA

Mani dārgie Eņģeļi! Sakoncentrējiet tagad savu uzmanību tās vienīgās Pasaulē Uguns piesaukšanai, kura ir Debesu Tēva Patiesā Uguns! Es aicinu jūs izdarīt nelielu piepūli un ienākt šīs Uguns zālēs.

Mēs izpildīsim ar jums nelielu darbu, kurš atnesīs neapšaubāmu labumu gan katram no jums, gan planētai kopumā.

Nomierinieties. Piesauciet kopradīšanai savu Augstāko “Es”; savus Sargeņģeļus; Meistarus-Audzinātājus; Atbalsta Grupas; Visuma un Planetāros Skolotājus… Noskaņojiet savu apziņu uz pilnīgu bezskanīgumu jūsu iekšienē… Un mēs sāksim mūsu darbu…

Tagad es palūgšu katru no jums noskaņoties uz oranžo zvaigznīti jūsu Sakrālās Sirds centrā… Paskatieties, cik tā spoži liesmo. Kā pulsē viņas liesma atbilstoši Sakrālās Sirds – gan jūsu, gan Gaijas – ritmam… Jā, tagad izjūtiet, cik lielā mērā jūsu Sakrālā Sirds ir saplūdusi ar Gaijas Sakrālo Sirdi… Gaija jau sen ir savietojusi savu Sakrālo Sirdi ar katra planētas cilvēka Sakrālo Sirdi un savienojusi jūs visus vienokupus ar visām dzīvības formām… Izjūtiet šo planetāro VIENOTĪBU… Visu dzīvības formu pulss tagad sitas jūsu Sakrālajā Sirdī… Jā, tas ir tā… Tā tad arī ir VIENOTĪBA… Sajūtiet savu atbildību par visu planetāro dzīvību; sajūtiet, kā viņai nepieciešama jūsu atbalsta enerģija un jūsu maigā mīlestība… Tagad, ietvēruši visu planetāro dzīvības kompleksu, jūs sākat saprast, cik visas dzīvības formas ir gan vienotas, gan nepieciešamas cita citai… Sajūtiet, kā viņas atsaucas uz jūsu sūtītajiem mīlestības un vienotības stariņiem…

Bet tagad ķersimies pie mūsu darba. Jūs saprotat, ka tagad jums jāsauc pēc Dzīvinošās Uguns ar mērķi aicināt viņu uz planētu un dot viņai otro piedzimšanu.

Atkal sakoncentrējiet savu uzmanību uz oranžo zvaigznīti jūsu Centrālā Tora telpas dziļumā. Lai šī zvaigznīte pulsē arvien spožāk, piesātinātāk, pārliecinātāk… Piesaistiet viņai Dzīvinošo Uguni. Sāciet elpot caur šo zvaigznīti tādā veidā, ka ieelpā jūs piesaucat un iesūcat Dzīvinošo Uguni, bet izelpā zvaigznītes pulsācija sāk piepildīties ar Debesu Uguni. Izsakiet Nodomu šī procesa īstenošanai, un tas sāks izpausties jūsu Sakrālajā Sirdī.

Pārejam pie Dzīvinošās Uguns apstiprināšanas nākošā etapa. Izdariet dziļu ieelpu caur sirdi un nosūtiet Dzīvinošajai Ugunij aicinājumu atkal izpausties planētas Gaija Sakrālajā Sirdī. Piesauciet Uguni caur savas Sakrālās Sirds centrālo punktu, savienotu ar Gaijas Sirdi. Ziniet, ka tieši tagad jūs strādājat kā nekad saskaņoti ar visu planetāro dzīvību. Un viņa, planetārā dzīvība, ienes jūsu dzīvē neparastu eksistences daudzveidību un daudzdimensionalitāti. Jā, Eņģeļi Mani mīļotie, tas patiesi ir tā!

Veiciet Dzīvinošās Uguns piesaukumus caur centrālo punktu, oranžo zvaigznīti. Paskatieties – punkts kļūt par oranžu toru! Šis tors aug izmēros un kļūst līdzīgs lielam zvaigžņu sakopojumam! Un šajā torā sāk parādīties niedomājamas tīrības un skaituma GAISMA! Šī Gaisma kļūst arvien spožāka un piesātinātāka! Viss tors mirdz!

Un tagad jūs sūtat šo Gaismu pašā planētas Sirdī, tāpēc ka jūs ar viņu esat savienoti pilnībā. Nododiet, uzdāvājiet šo Dzīvinošo Uguni caur Gaijas Sirdi visām planetārās dzīvības formām. Lai izplaukst planēta!

Parādās Liesmas stabs tora centrā… Viņš izplatās vēdekļveidā aiz oranžā tora telpas, saslēdzas, veidojot jaunu toru… Tori sāk slāņoties, vairoties… Un, lūk, jau oranžas Uguns izrāde iziet caur jums planetārajā telpā… Sajūtiet, kā caur jums iet Mīlestības straumes uz visu apkārtējo Pasauli… Paskatieties, kā tagad pulsē jūsu oranžā zvaigznīte, taču tā vairs nav maza zvaigznīte… Nē, tā ir vesela Saule! Jūs esat atvēruši Centrālās Garīgās Saules mūžīgās enerģijas Avotu! Dzīvinošā Uguns ir nolaidusies atkal uz jūsu planētu un iemitinājusies jūsu Sakrālajā Sirdī!

Apskatieties viņu! Viņa ir īpaša! Jūs nekad vēl neesat jutuši tādu Uguni savas būtnes iekšienē… Planēta ir aplenkusi jūs ar necaurredzamu ugunīgas vienotības šleifu… Jums ar viņu ir labi…

Bet apskatieties Svētās Vienotības Uguns Ziedu, kurš sen jau ir saplūdis ar jūsu sirdi… Vai jums neliekas, ka viņš ir ļoti līdzīgs Dzīvinošajai Ugunij? Trīs lapiņas tagad piepildās ar jaunu spēku. Ir kļuvušas daudzdimensionālākas… Lapiņas trīc, piepildoties ar Dzīvinošās Uguns spēku un skaistumu… Vienotība… Pilnīga Vienotība… Svēta Vienotība ar visu planētu…

Aiztrauksimies domās Kosmosa dziļumos. Un paskatīsimies uz mūsu Zemi no malas… Viņa tagad mirdz no iekšienes Ugunī Dzīvinošajā… Šī Uguns padara viņu pamanāmu no jebkuras kosmiskās tālienes… Un mēs veicam pēdējo darbību atnākušās uz planētu Dzīvinošās Uguns apstiprināšanā planetārajā struktūrā.

Veiciet sekojošu vadību. Tā neradīs jums nekādu spriedzi. Vienkārši pasakiet Ugunij Dzīvinošajai:

“Uguns Dzīvinošā! Sveicam tavu jauno piedzimšanu uz mūsu mīļotās planētas! Esi vienmēr no šī brīža ar mums un viņu. Vedīsim ar tavu palīdzību planētu uz jaunu robežu, mirdzošu mūsu horizontā Gaišzilā brīnišķīgā Rītausmā! Lai piepildās planētas un visas planetārās dzīvības Ugunīgā pārveidošanās!”

Jūs ieraudzījāt tagad, cik viegli kļūt par Radītājiem un spert soļus uz planetārās dzīves pārveidošanu… Paldies jums, Eņģeļi!

Pateicieties par kopradīšanu saviem Augstākajiem “Es”; saviem Sargeņģeļiem; Meistariem-Audzinātājiem; Atbalsta Grupām; Visuma un Planetārajiem Skolotājiem… Pateicieties Gaijai, viņa tagad pilnībā ir saplūdusi ar jums… Pateicieties Ugunij Dzīvinošajai par atgriešanos Gaijas dzīvē…

Jūs to izdarījāt, jūs to veicāt, Mani zelta Eņģeļi…

Un tas patiesi ir tā!

5.05.12.

 

Sen-Žermens

caur Sergeju Kanaševski

Uguns atdzimšana Grāla Kausā

Sveicināti, mani Saulainie! Ar jums ir Sen-Žermens.

Piedāvāju veikt meditāciju, izpildīt darbu, bez kura nav iespējama plazmas Uguns ienākšana jūsu jaunajā Ugunīgajā enerģētiskajā sistēmā. Pienācis laiks radīt īpašu kanālu, pa kuru Uguns enerģija sāks ienākt jūsu Daudzslāņu Toros kā jaunās Ugunīgās enerģētiskās barošanās sistēmas daļa. Šis kanāls ir specifiska enerģētiski-kristāliska struktūra, kura darbojas uz Visuma magnētisma pamata. Tā specifika ir tāda, ka tas ne tikai pārvada Ugunīgo enerģiju, bet arī transformē viņu, pazemina enerģētiskās vibrācijas līdz nepieciešamajam līmenim. Bet galvenais – jaunā enerģētiski-kristāliskā struktūra maina Uguni kvalitatīvi. Tam pievēršu īpašu uzmanību. Tāpēc ka veidojamās Uguns kvalitāti nosaka jūsu Ugunīgās enerģētiskās sistēmas īpatnība. Kur tad ir šī īpatnība? Pirmkārt tajā, ka jaunā enerģētiskā sistēma spēs pieņemt DZĪVINOŠĀS UGUNS TRĪSVIENĪBU. Par kādu trīsvienību šajā gadījumā ir runa? Par Visuma Centrālās Saules (VCS), Galaktiskās Centrālās Saules (GCS) un Zemes Centrālās Saules (ZCS) Uguns savienošanu.

Par Visuma Centrālo Sauli jūs esat dzirdējuši ne reizi vien. Viņa atrodas 13-jā dimensijā un ar savu Dzīvinošo Uguni baro visu Visumu. Jūsu Galaktiskā Centrālā Saule ir zvaigžņu sistēmā Sīriuss. Viņas Uguns enerģija balstās un Sīriusiešu Spīdekļu (Sauļu) – A, B un C (Bez zvaigznēm Sīriuss “A” un Sīriuss “B” eksistē trešā zvaigzne “C” kā smalkākas matērijas veidojums – S.K. piezīme) trīsvienību. Zemes Centrālā Saule atrodas Zemes centrā (kā 7-tās dimensijas magnētiska enerģētiska struktūra) un ir iekšējais Dievišķais, Garīgais enerģētiskais – gan pašas planētas, gan visu planetāro dzīvības formu – avots.

Visuma Centrālās Saules enerģija nāk uz Zemi pa trijiem ceļiem.

Caur Galaktisko Centrālo Sauli, saistītu ar Jūsu Sauli – Hēliosu.

Caur Zemes Centrālo Sauli, saistītu ar veselas virknes planētu Centrālajām (iekšējām) saulēm.

Caur īpašu enerģētisku tīklu, kurš dažādā veidā izpaužas katrā no Visuma 12 dimensijām. Šī tīkla izpaušanās īpatnības tajā vai citā pasaulē nodrošina planētu un uz tām mītošo būtņu Enerģētiskās sistēmas unikalitāti.

Tāpēc Uguni, kura baro jauno Ugunīgo Enerģētisko sistēmu, var sadalīt:

1. Galaktiskās Centrālās Saules Ugunī.

2. Zemes Centrālās Saules Ugunī.

3. Faktiski, Visuma Centrālās Saules Ugunī, kura atnāk uz planētu caur īpašu enerģētisku tīklu.

Mūsu radāmais jaunais enerģētiski-kristāliskais kanāls ir aicināts transformēt šos trīs Uguns veidus (pazemināt enerģētisko vibrāciju), apvienot viņus un, visbeidzot, veidot plazmas Uguns jaunu TRĪSVIENOTU KVALITĀTI. Rezultātā šī trīsvienība nodrošinās planētas un cilvēku Ugunīgās enerģētiskās sistēmas barošanu, padarīs šo sistēmu unikālu.

Faktiski visi trīs Uguns veidi ir Centrālās Visuma Saules Uguns. Taču tie atnāk uz Zemi pa dažādiem ceļiem. Tas tad arī nosaka to kvalitatīvo atšķirību. GCS uguns nes sev līdzi Augstāko Dimensiju enerģiju. Tā ir enerģija, kura rada visām būtībām Nokāpšanas no Augstākajām dimensijām uz Zemākajām iespējas. Viņa formē Portālus mikro- un makro-līmeņos, caur kurām Svētais Gars var ieiet visās blīvākajās matērijās, adaptējoties tajās tieši pateicoties enerģijai, kuru izlaiž caur savām Ugunīgajām Sistēmām Centrālās Galaktiskās Saules. Planetārās Centrālās Saules (tajā skaitā arī – Zemes Centrālā Saule) arī saņem Visuma Centrālās Saules enerģiju un pārveido viņu. Viņas nodod enerģiju, kura nodrošina Uzkāpšanu no Zemākajām dimensijām uz Augstākajām. Rada portālus, pateicoties kuriem Svētais Gars var virzīties no matērijas blīvajiem slāņiem uz mazāk blīviem, no Zemākajām – uz Augstākajām dimensijām.

Visuma Centrālās Saules Uguns, kura nāk uz Zemi caur īpašo enerģētisko tīklu, izpilda VIENOŠANAS MISIJU. NE TIKAI VISU UGUŅU VIENOŠANAS, BET ARĪ VISA ESOŠĀ VISUMĀ VIENOŠANAS. TAS IR VISUMA DIEVIŠĶĀS UGUNS AVOTS. Visā apjomā un kvalitātē Viņa dzīvo tikai 13-jā dimensijā un dažādā veidā izpaužas katrā dimensijā, katrā pasaulē, uz katras planētas.

Mani dārgie, jūs sapratāt, par kādu Uguni tagad runāju? Jūs jau esat dzirdējuši par viņu! Visuma Centrālās Saules Uguns, ienākoša pa īpašu ceļu, ne caur galaktiskajām un planetārajām saulēm, pazīstama kā SVĒTĀS VIENOTĪBAS UGUNS! Lemūriešu civilizācijas attīstības norietā šīs Uguns pieeja uz planētu tika noslēgta. Gaismas Ģimene to izdarīja tam, lai radītu speciālus apstākļus Eksperimentam ar Dualitāti. Tagad Svētās Vienotības Uguns ir atgriezta uz planētu. Un, lūk, tagad, kad Eksperiments ar Dualitāti ir pārtraukts, pienācis laiks piepildīt ar Svētās Vienotības Uguni gan Zemi, gan jūsu Sakrālās Sirdis, gan jūsu jauno Ugunīgo enerģētisko sistēmu!

Kas tā ir īpašu enerģētiski-kristālisku struktūru, kura ir Svētās Vienotības Uguns pārvadītāja? Katrā dimensijā viņai ir sava forma, sava izpausme. Mūsu Trešajā Garīgajā Centrā (dimensijās no 7-tās līdz 1-jai) viņa izpaužas trijos veidos: PLAZMAS, KRISTĀLISKAJĀ UN ĒTERISKAJĀ. Senie indo-lemūrieši sauca šo struktūru par “SVĒTO KOSMISKO TĪKLU” – “El Buddah Radar”. Jums ir pazīstami šie vārdi – vai nav tiesa? “EL” – gaišs, svēts. “RADAR” ir ar mūsdienu sinonīmu: tas ir savdabīgs tīkls, kurš uztver enerģijas. Un “BUDDAH” – viena no Budas vārda sakrālajām nozīmēm – “Atnācis no mūžīgā Kosmosa”.

Precizēsim nosaukumu: SVĒTAIS KOSMISKAIS UGUNĪGAIS TĪKLS. Tieši tā ir piemēroti apzīmēt struktūru, par kuru nākotnē jums pastāstīsim sīkāk. Taču pagaidām tikai atzīmēsim, ka viņa ir izplatīta pa visu Visumu, būdama īpašs Visuma Centrālās Saules Uguns Pārvadītājs. Priekš jūsu ķermeņiem tagad ir nepieciešams izbūvēt enerģētiski-kristālisku struktūru, kura ir Svētā Kosmiskā Ugunīgā Tīkla sastāvdaļa. Tieši šī struktūra ļauj atnest uz planētu īpašu Visuma Centrālās Saules Uguni, apejot citu Sauļu portālus. Kā nosauksim šo struktūru? Vai esat dzirdējuši par viņu kaut ko agrāk? O, jā, mani Saulainie! Viņas nosaukums jums ir pazīstams! Dažādas cilvēku paaudzes ir dzirdējušas par viņu, mēģinājušas atrast viņu, uztverot kā materiālās četrdimensiju pasaules daļu. Pagaidām paturēšu nosaukumu noslēpumā (SEN-ŽEMENA SMAIDS). Kad pabeigsim meditāciju, jūs visu sapratīsiet.

 

Šodien ķeramies pie mūsu darba pirmā etapa.

Ievedīsim Ugunīgajā sistēmā Galaktiskās Centrālās Saules Uguni.

1. Esiet vienatnē, lai miers ienāk jūsu Sirdīs. Piesauciet kopējam radošam darbam savus Skolotājus, Meistarus-Audzinātājus, Sargeņģeļus, savu Garīgo Atbalsta Grupu.

2. Izsakiet tīru nodomu radīt enerģētiski-kristālisku struktūru plazmas Dzīvinošās Uguns pieņemšanai, saprotot pie tam, ka radāt jaunu Ugunīgo enerģētisko sistēmu gan savam “Es”, gan Zemei, gan visām planetārās dzīvības formām.

3. Saules pinuma līmenī vizualizējiet horizontāli novietotu pareizu sešstūri. Šīs figūras katras malas garums vienāds 12 centimetriem. No katras sešstūra virsotnes novelciet taisnas līnijas, kuras savienosies vienā punktā. Šis punkts ir izvietots jūsu galvvidus rajonā. Iegūsim pareizu sešstūru piramīdu. Iekrāsojiet to domās zilā krāsā, līdzīgā safīra krāsai.

4. Tagad iztēlojieties, kā mūsu radītās piramīdas virsotnē parādās lode 12 centimetru diametrā. Tā izstaro spožu, dzirkstošu violetu krāsu. Jūs varat ieraudzīt, kā ap šo lodi spirālveidīgi vijas apkārt oranžas enerģijas pavedieni. Līdzīgi centrbēdzes virpulim enerģijas spirāles savijas uz sešstūru piramīdas pamata pusi.

5. Tagad – uzmanību! Mūsu radītā violetā lode transformējas… “lotosā” no piecām lapiņām! Šīs lapiņas te saliekas lodē, te tā atkal dalās piecās daļās, veidojot lapiņas. Šai darbībai piemīt pulsējošs raksturs. “Lotoss-lode” ir savdabīga antena, spējīga pieņemt enerģiju, kur nāk impulsu veidā no Sīriusa – jūsu Galaktiskās Centrālās Saules! Jūs varat ieraudzīt kristālisko kanālu, no kura nāk enerģija, kā zelta pavedienu, kurš apvij sudrabainu serdeni, savienotu ar Galaktisko Centrālo Sauli.

6. Mani Saulainie! Tagad pievērsiet savu Garīgo redzējumu tai struktūrai, kura izvietota virs violetās lodes. Kad lapiņas atveras, tās it kā balsta kādu kausu. Jūs varat ieraudzīt kausu, kurš balstās vai nu uz lapiņām, vai arī – uz violetās lodes. Patiesībā kausam nav vajadzīgs atbalsts, viņš ir elektromagnētiska struktūra, spējīga eksistēt patstāvīgi. Šī kausa pamats ir pareizs astoņstūris, kura katra no malām vienlīdzīga 8 centimetriem. Kausa virsotne ir aplis 32 centimetru diametrā. Kausa augstums ir 13 centimetru. Kausa iekšiene piepildīta ar šķidru hēlija substanci ceriņkrāsā. Jūsu uzdevums ir atdzīvināt šo substanci! Kaut kad, senajos Lemūrijas laikos, šajā kausā dzīvoja Svētā Uguns. Viņa līdzīgi magnētam pievilka Ugunīgo Enerģiju uz cilvēcisko būtņu ķermeņiem. Līdz ar Dualitātes iestāšanos Uguns pārgāja guļošā stāvoklī, pārvērtusies “snaudošā” hēlija struktūrā. Tagad, piesaukuši uz Zemi Dzīvinošo Uguni, jūs esat atdzīvinājuši Svēto Uguni Kausā, kura nosaukums jums patiešām ir zināms. Tas ir SVĒTAIS GRĀLA KAUSS. Jo GRĀLS taču ir svētā RA DEGOŠĀ UGUNS, jeb GORA UGUNS DZĪVINOŠĀ. Indo-lemūrieši (vēlie lemūrieši) sauca kristālisko sistēmu Ugunij: “PUELSARA RAMA ČAREI”. Kas tulkojumā nozīmē “Ceļš pie Centrālās Saules svētās Enerģijas avota”. GRĀLA KAUSS – tā ir magnētiska enerģētiski-kristāliska struktūra, kura spēj pieņemt Centrālās Saules Dzīvinošās Uguns īpašus impulsus. Tā kā mēs tagad runājam par struktūru, novietotu virs jūsu galvas, tad var atbilstoši runāt par Galaktiskās Garīgās Saules enerģiju, nākošu caur AUGŠĒJO GRĀLA KAUSU.

Un tā, mēs atdzīvinām Uguni jūsu Grāla Kausā. Tam izsakiet tīru nodomu atdzīvināt seno enerģētiski-kristālisko struktūru. Novērojiet, kā ceriņkrāsas hēlija struktūra Grāla Kausā transformējas oranžā. Pievērsiet uzmanību, ka oranžā struktūra dzirkstī, izlaiž starus… VIŅA PATIEŠĀM IR DZĪVA! Un šis viņas raksturojums padara iespējamu DZĪVINOŠĀS UGUNS pieņemšanu.

7. Skatieties, kā pulsē violetā lode pareizās sešstūru piramīdas virsotnē. Lapiņas te parādās, te atkal sakļaujas. Pie tam violetā Uguns Grāla Kausā te dziest, te spoži uzliesmo ar jaunu spēku? Kas tas ir? Tā ir enerģija, kas ar impulsiem nāk no Galaktiskās Centrālās Saules. No piramīdas virsotnes viņa traucas kā violeta liesma uz pareizā sešstūra centru, izvietotu jūsu saules pinuma rajonā. Enerģijai nepieciešams nokļūt jūsu Sakrālās Sirds Daudzslāņu Toru sistēmā. Taču pagaidām viņai nav ceļa. Viņa ir veikusi vertikālu ceļu, un tagad ir pienācis laiks nomainīt virzienu, virzoties tālāk horizontāli. Mūsu uzdevums ir radīt struktūru Galaktiskās Centrālās Saules enerģijas tālākai iešanai.

8. Vizualizējiet saules pinuma centrā elipsoīda toru, līdzīgu AR-ANAHATAI. Viņa augstums ir 8 centimetri, bet tora šķērsgriezums ir 5 centimetri.

Ievietojam torā Violeto Liesmu. Tas ir vertikālais violetais Daudzslāņu Tors, tāpēc Uguns Violetā Liesma organiski ieiet viņā. Liesmas ieiešanas procesu var iztēloties kā daudzu pavedienu ieiešanas vertikālajā Daudzslāņu Torā procesu. Veicot šo darbu, jūs saprotat: tie ir PLAZMAS ENERĢĒTISKIE PAVEDIENI, kurus gaida visi jūsu tori, visa jaunā Ugunīgā sistēma!

9. Sākam transformēt mūsu vertikālo violeto toru saules pinuma rajonā. Griežam viņu pret pulksteņa rādītāja virzienu, saprotot, ka viņa centrs atrodas saules pinuma centrā. Veicam pagriezienu par 270 grādiem, tors ieņem horizontālu stāvokli. Pie tam, veicot pagriezienu, tors pārvēršas telpiskā “astotniekā”. Mēs varam redzēt, kā pa šo “astotnieku” aktīvi kustas plazmas pavedieni. Šī kustība ir spirālveida. Pavedieni iespiežas torā, kļūst viņa neatņemama daļa. Un, lūk, mūsu “astotnieks” sāk pagarināties. Viņš pagarinās, kamēr nenonāk saskarē ar mūsu Ugunīgās sistēmas horizontālo toru – RA-ANAHATU. Atcerieties, ka RA-ANAHATAI (sarkanās krāsas toram) ir violets ietvars. Tā ir Violetās liesmas enerģija. Viņa ļauj mūsu “astotniekam” harmoniski ieiet Ugunīgajā sistēmā, Daudzslāņu Toros sirds rajonā.

10. Tagad mūsu uzdevums ir nodot enerģiju no mūsu violetā “astotnieka” uz jūsu Sakrālās Sirds Daudzslāņu Toru sistēmu. Tam turpināsim bīdīt mūsu struktūru tā, ka viņas centrs savietojas ar Daudzslāņu Toru sistēmas centru. Pēc kā pret pulksteņa rādītāja virzienu pagriežam par 90 grādiem, kamēr viņa neieņem vertikālu stāvokli. Ieņēmis šo stāvokli, “astotnieks” daļēji savietosies ar jūsu Daudzslāņu Toru sistēmas Centrālo toru – RA-ANAHATU. Savienojuma vietās sāksies Centrālās Galaktiskās Saules Uguns enerģijas pāreja uz jūsu Centrālo toru – AR-ANAHATU. Pieņemiet ar mīlestību atnākušo Uguni jūsu Sakrālajā Sirdī, ar prieku atveriet viņu Ugunīgajiem enerģētiskajiem impulsiem! No šī brīža jūsu Sakrālajā Sirdī dzīvo jūsu Galaktikas sakrālā Sirds!

11. Pateicieties par kopēju radošu darbu saviem Skolotajiem, Meistariem-Audzinātājiem, Sargeņģeļiem, savai Garīgajai Atbalsta Grupai.

 

Mani Saulainie! Šodien mēs veicām svarīgu darbu! Mēs piesaucām Dzīvinošo uguni, sākām radīt struktūru, kura viņu pieņems. Mēs aktivizējām senu enerģētiski- kristālisku artefaktu, atdzīvinājām Uguni Grāla Kausā. Mēs ievedām Galaktiskās Centrālās Saules Uguns impulsus jūsu Sakrālās Sirds centrā. Taču tā ir tikai daļa darba! Mums stāv priekša turpināt jaunās kristāliskās struktūras, kura spēs pieņemt Dzīvinošo Uguni, radīšanu. Mums obligāti ir jāievieto jūsu Ugunīgajā Sistēmā Visuma Centrālās Saules un Zemes Centrālās Saules uguņu enerģija. Darbs turpinās!

Ar mīlestību,

Sen Zermens –

Dzīvinošo Uguni jūsu Sirdīs nesošais.

2012. g. 14. – 21. maijā

NO KRAJONA

Magnētiskais Dienests izsaka patiesu atzinību Gaismas Darbiniekiem Genādijam Gončarovam, Viktoram Griņam, Irīnai Priščenko (Ukraina, Harkova), kuri aktīvi piedalījās Svētā Grāla Kausa Uguns atdzīvināšanā un kopējā darbā jaunās enerģētiski-kristāliskās struktūras radīšanā Dzīvinošās Uguns pieņemšanai.

(Pieņēma S. Kanaševskis)

TURPINĀJUMS SEKOS!

No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2012., 3. numurs.

Žurnāla e-pasta adrese: mirovoy_channeling@mail.ru



[1] Žurnāls “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, № 1.-2. Skat. http://www.magnitiduha.info/archives/2297 un http://www.magnitiduha.info/archives/2723

[2] Krieviski – МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения (Tulk. piezīme) Skat. http://www.magnitiduha.info/archives/2723

Print Friendly, PDF & Email