Магниты Духа

DAUDZDIMENSIONALITĀTES JUŠANAS PIEREDZE.Svetlana Dračova

 Dārgie draugi!

Gribu padalīties ar jums savā daudzdimensionalitātes jušanas pieredzē. Viss priekš manis notika pilnīgi negaidīti un pat nesaprotami, taču stāstu pēc kārtas.

Sestdien man veica MRT[1] izmeklēšanu, kuras laikā es pilnīgi dekoncentrējos un iegrimu meditatīvā stāvoklī. Man rādījās sejas, konstrukcijas, ģeometriskas formas. Pēc tam, turpinot atrasties nedaudz meditatīvā un ļoti harmoniskā stāvoklī, es devos uzkost uz Makdonalda Mak-kafejnīcu Arbatā.

Kafejnīcas zālē vietu nebija, un es devos uz Makdonalda galveno zāli. Apsēdos pie galdiņa, paceļu galvu un aiz galda redzu starpsienu, kura atdala zāles divus nodalījumus, pie kam starpsiena nav vienlaidu, bet it kā stiklu/spoguļu ietvars. Es skatos aiz starpsienas un saprotu, ka es redzu otru zāles daļu, aiz starpsienas, kā atspulgu spogulī vai caur stiklu. Un skaidri saprotu starpību, kā uztveru realitāti un telpu, aptverošu mani, manā zāles nodalījumā, un – kā uztveru zāli aiz starpsienas. It kā es redzu kino vai citu darbību, atšķirīgu no tā, kas notiek manā realitātē. Prātā ienāca līdzība ar Aizspoguliju. Un tas notika visu laiku, kamēr es biju Makdonaldā. Es skaidri jutu robežu starp notiekošo blakus man un aiz starpsienas.

Vakarā es dalījos savos pārdzīvojumos ar Marinu Shults. Viņa lika priekšā vērsties pie Laertomisa un palūgt viņu izskaidrot, kas tad ar mani notika. Ko mēs arī izdarījām. Domāju, ka mūsu saruna ar Laertomisu būs interesanta ne tikai mums ar Marinu. Gribu padalīties savos pārdzīvojumos, savā pieredzē ar jums, vietnes lasītājiem.

LAERTOMISS (caur Marinu Shults): Es ar lielu interesi sekoju jūsu sarunai un priecājos par to, ka jūs esat sākuši pievērst uzmanību tam, ka telpa izliecas. Jā, šī izliekšanās pieaugs. Jūs arvien biežāk sāksiet redzēt vienā telpā it kā uzreiz vairākas telpas, jeb jums liksies, ka kaut kāda telpas daļa izliecas, jeb vienkārši nošķiras, jeb attālinās no jums. Tā ir pilnīgi normāla parādība priekš jūsu, kā Svetlana saka, atdaudzdimensionēšanās[2], tāpēc ka citādi arī būt nevar. Jūs vēl nepaceļaties savā apzinātajā ikdienas dzīvē, savā šodienā līdz tam, lai skaidri un pārliecināti eksistētu, teiksim, piektajā dimensijā vai ceturtās dimensijas augstākos līmeņos, piemēram, 4,9 vai 4,95. Tā taču arī ir cita telpa salīdzinājumā ar to, kurā jūs parasti atrodaties.

Marina: Laertomis, es turēšu pie vārda. Bet saki, kurā līmenī mēs atrodamies, ja mēs neesam ne 4,9, ne 4,95?

Laertomiss: Nu ko, es teikšu, ja gribu būt precīzs, ka jūs peldat, taču zemāk par līmeni 4,85 jūs nenolaižaties.

Svetlana: Tātad zemāk mēs nenolaižamies.

Laertomiss: Jūs atrodaties te augstāk, te zemāk. Reizēm ir tā, ka jūs nolaižaties zemāk, taču, kā likums, jums izdodas noturēties uz pietiekami augstas latiņas. Taču nedomājiet, ka no 4,85 līdz 4,95 ir neliels attālums. Jo augstāk, jo grūtāk ir iziet apakšlīmeņus, un jo lielāks potenciāls ir vajadzīgs, lai pārvarētu barjeru starp dimensijām.

Patiešām tas, par ko stāstīja Svetlana, bija telpas izliekšanās un Svetlanas pāriešana uz augstāku apakšlīmeni.

Marina: Vai tas ir saistīts ar MRT iedarbību?

Laertomiss: Nekādā gadījumā, tas nav saistīts ar MRT iedarbību. Bet, lūk, ar to, ka Svetlana tur atradās meditatīvā stāvoklī, kaut arī kādu laiku – ir saistīts. To neizsauca tas, ka ausīs nāca kaut kādas skaņas. Tās varēja nedaudz nomierināt, novērst uzmanību no pārējiem trokšņiem, nokoncentrēt šajā ļoti, ļoti noslēgtajā telpā. Bet pats galvenais ir tas, ka tās viņu pārveda uz augstāku vibrāciju līmeni. Viņai tieši nekas netraucēja mierīgi iziet uz šo līmeni.

Ieraudzītās sejas – tās ir to sejas, kas pastāvīgi mēdz būt šajā līmenī. Es negribu teikt, ka tie ir viņas paziņas vai kaut kādi skolotāji, vai tie, kuriem ir tiešs sakars ar viņu vai mūsu darbu. Nē, tās ir nejauši ieraudzītas personas, taču tā līmeņa personas, uz kuru viņa izgāja.

Šajā apakšlīmenī viņa pēc tam izgāja uz ielas, iegāja kafejnīcā, tāpēc patiešām tajā telpā, kurā viņa sēdēja, pat ar tiem cilvēkiem, kuri bija ap viņu, viņai nebija nekādas disonanses.

Visi pārējie bija aiz starpsienas. Starpsiena it kā nospēlēja aizsega loma. Visi, kas bija aiz starpsienas, izrādījās par dažiem apakšlīmeņiem zemāk, kas bija ļoti skaidri sajūtams. Šeit šo sajūtu radīja starpsiena. Ja starpsienas nebūtu bijis, tad Svetlana ir kā lēni izšķīstu šajā vidēji statistiskajā līmenī. Jo katrs cilvēks taču atrodas savā apakšlīmenī, bet šeit pacēlās starpsiena, kura ļāva Svetlanai kādu laiku saglabāt šo augsto apakšlīmeni.

Es domāju, ka jūs vai nu pie tā ļoti drīz pieradīsiet, vai arī pievērsīsiet tādām pazīmēm īpašu uzmanību un zināsiet, ka, ja šis efekts uzrodas, tad, vai nu telpa blakus jums atrodas augstākā vibrāciju līmenī, vai arī, otrādi, jūs salīdzinājumā ar to esat augstāk. Tā tad arī ir vibrāciju starpība. Taču es gribu apsveikt jūs ar šo pieredzi, tāpēc ka laba ir ne tik daudz paša iziešana uz augstāku apakšlīmeni, cik novērojums, ka tas ir noticis.

Marina, Svetlana: Pateicamies, Laertomis, par skaidrojumiem.

24.08.2013.

Dmitrija Zujeva tehniskais atbalsts.

Pievienots 29/08/2013

http://www.magnitiduha.info/archives/6740

Tulkoja Jānis Oppe

[1] MRT – Magnētiskās rezonanses tomogrāfija (Tulk. piezīme)

[2] Krieviski “размногомеривание” (Tulk. piezīme)

Print Friendly, PDF & Email