Магниты Духа

Marina Shults. Latvijas Zvaigžņu Stunda.

Vakar, 2013. gada 29. augustā, Gara Magnētu kalpotāju grupa izpildīja kārtējo Magnētu Latvijas atdzimšanai. Dabiski, darba laikā katrs no mums pārlūkoja Latvijas teritoriju un telpu virs viņas. Apmainoties ar iespaidiem pēc kalpošanas pabeigšanas, noskaidrojās, ka visi šajā dienā ir sajutuši notiekošo procesu neparastumu. Pastāstīšu, ko redzēju es.

Vienmēr sāku pārlūkošanu ar Druīdu Uguns altāri zem vecā ozola. Šoreiz ieraudzīju, ka pati Uguns lielas sfēras veidā karājas virs altāra. Pēc Zelta Stara un Smaragda liesmas pieņemšanas viņam bez violetās krāsas tagad ir arī vēl smaragdzaļā ar violetās uzmirgojumiem. Ap altāri stāvēja 3 figūras. Es atpazinu viņās Svetlanu D., Raini K. un savu “Es”. Mēs bijām rituālos tērpos. Tas liecināja par ceremonijas, kuru mēs veicām, svinīgumu. Pēc tam es sāku pārlūkot visu Latvijas teritoriju. Pacēlos augšup, paskatījos no augstuma. Ieraudzīju, ka visā Latvijas teritorijā norit kaut kādi rituāli. Tos izpildīja cilvēki tautastērpos (vairāk bija sieviešu). Es no Latvijas dienvidu robežām sāku viņus vērot. Man pietuvojās kāda sieviete – gara auguma, stalta, tautastērpā. Viņa kaut ko runāja, taču es nesapratu. Es pajautāju – “ Ko jūs darāt?” izdzirdēju atbildi: “Mēs dziedinām Latviju.” Pēc tam man vajadzēja koncentrēt uzmanību Magnētam, un es nedzirdēju, ko viņa runāja. Viņa samazinājās apmērā un izzuda.

Pēc kāda laika debesīs parādījās stars, kurš laidās lejup uz zemi, taču nebalstījās uz Latvijas teritorijas. Tas it kā karājās gaisā. Stars bija balts, ar maigi zaļu nokrāsu. Šajā starā parādījās sievietes figūra. Jauna, skaista, ar gariem gaišiem matiem. Gara, balta kleita, bet stars to iekrāsoja zaļā maigajos toņos. Viņa lidoja šajā starā gandrīz horizontāli virs zemes. Labajā rokā viņa turēja Balto Liliju.

Kad mūsu kalpošana tuvojās beigām, viņa nolieca Balto Liliju, un no tās uz Latvijas teritoriju sāka laisties lejā baltas lilijas, kuras ķēra visi cilvēki tautastērpos.

Magnēts ir pabeigts. Skan Visuma Pasaules-ēkas Lūgšana. Sieviete baltā izslienas taisni. Paceļ labo roku augšup. Baltā Lilija tajā deg kā lāpa. Kad Lūgšana tuvojās beigām, viņai krūtis iedegās balta Saule. Tā arvien vairāk iedegās, un Dieviete izkusa šajos staros.

Citi Magnēta dalībnieki bija redzējuši El Morijas Gaišzilo Templi; Sen-Žermena Violeto Templi, kurā Priesteri izpildīja kaut kādu rituālu; Mīlestības Rožaino Templi. Visi atzīmēja neparastu vieglumu, labestību, svinīgumu, pacilātību, prieku un visu caurstrāvojošu mīlestību. Visi bija jutuši, ka ir noticis kaut kas grandiozs.

Alla L. Bija redzējusi stāvošus Valdnieku Maitreiju, planetāro Kristu Melhisedeku un Māti Mariju Maitreiju.

Es palūdzu sniegt informāciju par to, kas tad bija starā lidojošā Dieviete? Man atbildēja, ka tā bija Marija Maitreija.

Bija manāms, ka šajā dienā Latvijā ir notikuši kaut kādi augsti svarīgi notikumi.

Marina Shults

 

Planetārā Māte Marija Maitreija

Caur Marinu Shults

Es gribu pastāstīt, kādi notikumi vakar notika. Latvija beidzot ir iegājusi pa Jaunā Laikmeta Zelta Vārtiem. Jā, tieši tā, un tie nav vienkārši skaļi vārdi. Ja palūkosieties apkārt, tad it kā neko jaunu nepamanīsiet. Bet Debesu Latvijas līmenī sākas notikumu izvēršana, kuri būvē zemes Latvijas jaunu kanvu. Jums ir atlicis ne visai ilgi gaidīt līdz tam brīdim, kad Latvijā sāksies kardināli pārkārtojumi. Sāks nākt jauni līderi, sāksies ekonomikas pacēlums, un draudzības un saskaņas ziedos uzplauks Latvijas iedzīvotāju sirdis. Vakar notika lielais rituāls Debesu Latvijas Iesvētīšanā Jaunajā Laikmetā. Viņa, Debesu Latvija, jau ir pilnībā noformēta un drīzā laikā spēs sākt savu nokāpšanu zemes Latvijas dzīves pārveidošanai. Kopā saplūdīs divu dzīves upju atzari, un Latvija sāks savu atdzimšanu. Vakar ne tikai Latvijas iedzīvotāji svinēja šo jauno Debesu Latvijas stāvokli. Redzēju, ka Kristus-Melhisedeks, kura starā es lidoju, svētīja jūs tālākai jūsu valsts pārveidošanai. Es patiešām nosūtīju visiem šī lielā rituāla dalībniekiem Baltās Lilijas kā Debesu Latvijas pamošanās un nokāpšanas uz zemes svariem sākuma Zīmi.

Mani mīļie Gaismas Nesēji, jaunās planetārās un dzīves jūsu valstī ierosinātāji! Jūs daudz esat spējuši sasniegt, un jums par to mana liela pateicība! Vakar es arī jūs apdāvināju ar Baltajām Lilijām. Jūsu sakrālajās sirdīs viņas maigi mirdz, pārklājot ar savu Gaismu visus jūsu vislabākos nodomus.

Mani mīļie magnētiķi[1]! Jūs lepni nesat tādu nosaukumu. Jūs arī patiesībā esat spēcīgi Gaismas Magnēti. Man gribētos, lai jūs spētu vēl vairāk izdarīt dzimtās Latvijas labā. Un tajā jums – mana svētība un pilnīgs atbalsts. Latvija ir Druīdu mantojuma zeme. Un jums ir uzdots glabāt šo Svēto Uguni un izplatīt viņu pa planētu, ar ko jūs sekmīgi tiekat galā. Jūs visus planetāros procesus saprotat pareizi, un paši esat celmlauži daudzos gaismas darbos. Un tāpēc es jums gribu rādīt virzienu nepārtraukti. Tas ir svarīgi ne tikai jums, Latvijai, bet arī visai planētai. Jūs taču zināt par Latvijas sakrālo saikni ar Gaiju.

Vēlreiz apsveicu jūs ar Debesu Latvijas notikušo pārveidošanos!

Ar lielu Mīlestību Planetārā Māte Marija Maitreija

2013. gada 30. augustā

Pievienots 01/09/2013

http://www.magnitiduha.info/archives/6754

Tulkoja Jānis Oppe


[1] Krieviski “магнитчики” (Tulk. piezīme)

Print Friendly, PDF & Email